FietsFriezen is sinds 2011 een vereniging met ca. 90 leden. De vereniging heeft een actief bestuur met actieve commissies. De vereniging is groeiende en heeft ambities. Het samen, actief bezig zijn in de buitenlucht is voor onze leden, zowel mannen als vrouwen, een belangrijke reden om lid te worden van de vereniging. Een keer meefietsen? Dat kan altijd, vinden we leuk zelfs.

De volgende verenigingssponsoren van FietsFriezen maken de organisatie van de Princenhoftocht mede mogelijk:

De volgende partners van de Princenhoftocht maken de Princenhoftocht mede mogelijk:

Vanuit het hart.

Eten, overnachten, ontspannen en beleven. Op een unieke plek aan het water, midden in Nationaal Park de Alde Feanen. Hotel-restaurant Princenhof is een geliefde thuishaven voor echte genieters. En dat al sinds 1939. Ervaar pure Fryske gastvrijheid, vanuit het hart.

PASSIE VOOR GOED, EERLIJK ETEN

Wij hebben een passie voor goed, eerlijk eten. In onze keuken wordt met verse ingrediënten en op ambachtelijke wijze gekookt. Daarbij maken wij graag gebruik van streekproducten en houden we rekening met de seizoenen.

Wij verwelkomen u graag voor een heerlijke lunch, diner of voor een kop koffie met iets lekkers erbij.

 

EEN PLEK OM TE ETEN, EEN PLEK OM TE GENIETEN

Ons paviljoen is dé ontmoetingsplaats van de Fryske wâlden voor een goede kop koffie, verrassende lunch of uitgebreid diner.
Maar ook compleet verzorgd vergaderen in één van onze zalen met adembenemend uitzicht over De Leijen behoort tot de mogelijkheden. 
En wist je dat wij een officiële trouwlocatie zijn? Van ceremonie tot avondfeest regelen wij alles tot in de puntjes voor jullie.