Vrijwilligers gevraagd

We kunnen mensen gebruiken voor de vele taken die nodig zijn om de Princenhoftocht tot een succes te maken. Zie onderstaande taken. Ook zijn we op zoek naar organisatorische talenten voor de Princenhoftocht. Zoek je nog een plek voor je (maatschappelijke) stage? We komen graag met je in contact! Mail naar info@princenhoftocht.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Taken vrijwilliger

We hebben minimaal 25 vrijwilligers nodig die op de dag zelf verschillende taken vervullen zoals: parkeerwachten, verkeersregelaars, stempelaars, kaartverkoop en aan- en afmelden, routebegeleiders, pechhulp, EHBO’ers (BHV’ers) kortom te veel om op te noemen. Daarnaast moet alles opgebouwd worden en natuurlijk weer opgeruimd worden. En niet te vergeten het pijlen van de route en het plaatsen van waarschuwingsborden. Deze moeten na de tocht ook weer opgehaald worden.

Voorafgaand aan de tocht is aan aantal mensen al ruim 3 maanden bezig met organisatorische zaken, zoals het werven van sponsors, routes opnieuw bekijken, stempelposten evalueren/informeren, bestellen van materialen, website, aanmelden van de tochten, vergunning aanvragen, benaderen en werven van vrijwilligers etc.

We kunnen je goed gebruiken!

Word vrijwilliger! Vrijwilliger zijn is leuk, je doet iets voor de maatschappij en dat betaalt zich vaak dezelfde dag terug door allerlei positieve reacties. We proberen onze vrijwilligers goed in de watten te leggen. Bovendien rijden we met de vrijwilligers een week van te voren een geheel verzorgde route (met koffie en appelgebak). Lukt het je niet om vrijwilliger te zijn bij de Princenhoftocht, maar wil je wel bijdragen? We organiseren ook de Ronde van Friesland.

 

Meldt je aan! Vul onderstaand formulier in en we bellen je zo snel mogelijk op.